Ik moet toegeven dat ikzelf nogal iemand ben die wanneer ze iets goed of mooi vind, het erg moeilijk vind om weer een overstapje te maken naar iets nieuws. Sinds november ben ik al helemaal in de ban van deze nagellak, en waarom zou ik dan ook iets anders gebruiken? 
En zeg nu zelf, is deze nagellak niet perfect om de koude wintermaanden door te komen? 

 
The best of 2013, in ieder geval toch als je het mij vraagt. Deze keer niet iets voor mezelf, wel iets wat ik met plezier cadeau doe aan de heren. Een zeer intrigerend en tevens ingetogen geurcombinatie. 
Dat is de handtekening van Bottega Veneta op hun eerste herenparfum 'Bottega Veneta Pour Homme'.
Bottega Veneta heeft sinds haar oprichting in Vincenza in 1966, een nieuwe standaard van luxe geïntroduceerd. Bottega Veneta staat vooral bekend om haar uitzonderlijke lederwaren en de principes die het merk definieert : hoogwaardig vakmanschap, innovatief ontwerp en materialen van een uitstekende kwaliteit. Dit alles hebben ze nu bij elkaar gestoken voor Bottega Veneta's Pour Homme. 

 
Zo, ondertussen kennen jullie al mijn favoriete parfum. Tijd om een nieuwe favoriet met jullie te delen, deze keer geen parfum en verzorgingsproducten of make-up is het ook niet! 

Tijd om jullie mijn favoriete kaarsen voor te stellen. 
Hier zijn ze dan, kunnen ze nog mooier zijn? ( En dan heb ik nog niet gesproken over de geur ) 
Deze kaarsen van Narciso Rodriguez kreeg ik cadeau voor kerst, niet alle twee gelijk hoor. 'Amber inspiration' kreeg ik in 2012 en 'For her' lag vorige kerst op mij te wachten. 

 
Foto
Hoe kan het dan ook anders dan dat ik mijn eerste 'echte' blog berichtje start met een legendarische parfum en absoluut de nummer één van mijn favoriete. 

Een echte legende en ondertussen 's werelds meest verkochte parfum , Chanel N°5. 
Alles startte  ongeveer een 93 jaar geleden in 1921 wanneer Gabriele 'Coco' Chanel haar eerste parfum uitbracht, waarbij ze de hulp vroeg van Ernest Beaux. Ze vroeg hem om een zeer vrouwelijk parfum te ontwerpen met veel componenten, het mocht absoluut niet enkel naar een roos of lelie ruiken, maar het moest een samenstelling zijn van verschillende extracten. 


 
Eindelijk, lang getwijfeld maar nu ga ik het er toch op wagen.
Aangezien mijn passie voor cosmetica zo groot is, kan ik het gewoon niet laten om erover te schrijven ( ook al spreek ik van 's morgens tot 's avonds over cosmetica, wil ik nog net een klein beetje meer voldoening uit mijn job halen ). 
Natuurlijk weet ik zelf ook dat er ondertussen al duizenden beauty blogs bestaan en dat ze meestal altijd op hetzelfde neer komen. Dus nee, dat is niet de bedoeling van mijn blog. 
Aangezien ik altijd net iets anders wil doen, is dat ook mijn bedoeling met deze blog. Just a little bit different. Omdat ik vind dat er net iets te weinig over parfums geschreven word, ga je hier voornamelijk blogs vinden over parfums, van nieuwe parfums tot klassiekers, niche merken tot specifieke ingrediënten, blogs over boeken die ik heb gelezen over parfums tot blogs over de makers zichzelf 'de neuzen'. Natuurlijk ga ik hier regelmatig ook mijn favoriete beauty producten er tussen posten, maar voornamelijk zal het over parfums gaan. 


Oeps, met being overexcited ben ik helemaal vergeten gelukkig nieuwjaar allemaal, hopelijk komen al jullie dromen uit in 2014. Ik start alvast één droom van mij vandaag! 

P.S. My next blogpost tomorrow will be about my ultimate favorite!