Tijd voor een eerste blog berichtje over verzorgingsproducten en natuurlijk kan ik niet anders dan beginnen met iets waar ik echt niet zonder kan in mijn verzorgingsritueel

Vandaag deel ik met plezier iets met jullie wat ik al 2 jaar erg lief heb, het 'Renewing Pack' van Valmont.
Ik herinner het me nog alsof het gisteren was, de eerste keer dat ik het 'Renewing pack' uitprobeerde. Ik moet toegeven dat ik niet meteen de grootste fan was. Het had een brandend gevoel op mijn huid, iets waar ik me op dat moment niet meteen aan had verwacht. En om heel eerlijk te zijn heb ik het toen meteen van mijn huid afgewassen en ik moest er niks meer van weten. Achteraf hoorde ik dat het een doodnormale reactie was van het Renewing pack, aangezien het zo hoog geconcentreerd is met werkstoffen. Dus probeerde ik het nogmaals uit, even het branderige gevoel doorstaan en ja hoor, het overtrof al mijn verwachtingen.
Valmont bracht zijn eerste producten op de markt in 1985 maar was al veel langer bekend als gezondheidskliniek in Zwitserland. Valmont is gespecialiseerd in celtherapie en dankzij de optimale concentratie van exclusieve bestanddelen ( zoals DNA, RNA, gletsjerwater ) kunnen ze resultaat garanderen. 
Maar wat doet dat Renewing Pack nu juist dat het al mijn verwachtingen overtrof? Wel, het is een anti-stress masker met een spectaculair instant beauty effect. Het gaat onmiddellijk eclat geven aan het gelaat waardoor die vermoeide teint meteen verdwijnt. Het werkt ook ontgiftend, waardoor de huid weer in evenwicht komt. Verder zorgt het voor een optimale hydratatie, erg herstellend, verbeterd de huidstructuur en gaat lijntjes glad maken. 

Het Renewing pack is een romig, niet vet crèmemasker met een zeer fijne textuur. Ikzelf gebruik dit masker 1 keer per week en verkies om het 's avonds aan te brengen voor het slapen gaan. Een goed laagje Renewing pack op gereinigde huid, 20 minuutjes in laten werken ( de eerste minuutjes het branderig gevoel doorstaan ) en het resterende gom ik dan af met mijn handen. En 's morgens sta ik op met een stralend baby huidje!

Dit masker is zeker niet een van de goedkoopste maar ik vind het iedere eurocent waard! 
Verkrijgbaar vanaf 124 euro. 
Hadrien
18/1/2014 04:06:29 am

Cool blog!! Following on Blogloving :D

http://www.bloglovin.com/blog/11069387

Reply
Nattie
18/1/2014 05:58:59 am

Beste masker ooit!!! Meest compleet in werkstoffen en resultaat in de parfumerie. I Love IT!

Reply
Cristina
18/1/2014 06:27:17 pm

Lijkt mij zeker het proberen waard!

Reply
christina
19/1/2014 02:42:34 am

hey, i nominate you for the liebster award, check it out on my blog,
http://christinapassion.blogspot.be/2014/01/liebster-award.html
xx

Reply
23/1/2014 06:33:57 pm

Hi dear, you have such a adorable blog and interesting post, I hope we can follow each other, if you decided to do so and follow me on BLOGLOVIN, please let me know so I can follow you back, thank you. xoxo

www.love-joice.com

Reply



Leave a Reply.